Депилација

 

 

Целосно опременa, каде при третманите се употребува топол и ладен восок во обзбедени и гарантирани најхигиенски услови без претопување на восокот. Со тоа се грантира максимална услуга и квалитет на нашите клиенти.

 

 

 

Во нашиот салон се извршува депилација на :

– Нозе

– Раце

– Препони

– Веѓи

– Надусници

– Лице