Третмани на Лице

 

 

Опремен со најсовремена опрема. Апарати за комплетни третмани на лице, како вапозон лупа, столб со апарат кој содржи јонофреза, HF, вакум, ултразвук. Најново, донесен е најсовремен апарат за мезотерапија без игла (мезопорација или хирушки лифтинг) кој дава одлични резултати после првиот третман.

 

 

 

Третмани на Тело

 

 

Третмани за слабеење со апарати со електро симулации, кватанција, радиофрекфенца и третмани на д-р.Шо со што успешно се бориме против вишокот на килограми и целулитот.

 

 

 

Во нашиот салон се вршат следните третмани:

– Третман со ингрид

– Третман со милет

– Третман со др.Темп

– Третман со овошни киселини

– Класичен третман со апарат

– Класичен третман со алго маска

– Алго маска

– Био третман на лице

– 3Д третман на лицe

– Избледнувачки третман на лице

– Избледнувачки (скратен) третман на лице

– Третман на очи

– 2000 C третман за ревитализација

– Биолошки третман на лице

– Чоколаден третман на лице

– Ласерски тертман на лице