Маникир и Педикир

 

 

Се применуваат најсовремени техники за нега и одрживање на здрави нокти. Гелна техника, акрилна техника, траен лак од докажани производители како Magnetik, Astonishing и Opi. Педикир и маникир.

 

 

 

Во нашето козметичко студио се извршува надградба на нокти, итоа:

– Акрилна метода + гел

– Маникир

– Третман на раце

– Педикир

– Нокти со маска и нараквици