Масажа

 

 

Посветеност, квалитет и врвна услуга, задоволни клиенти. Тоа е синоним за козметичкито студио Body M кое со воведување на нови техники и најсовремена опрема се стреми кон зголемување на својата дејност и привлекување на нови задоволни клиенти.

 

 

 

Во нашето козметичко студио можете да ги добиете следните масажи:

– Рачна масажа

– Антицелулитна масажа

– Чоколадна масажа

– Масажа со ел.апарати

– Релаксирачка масажа

– Арома масажа