За Нас

Локација каде што се негува убавината.

Најпрестижните светски методи на подмладување на едно место.

Скоро две децении со Вас во негување на класичната убавина.

Тоа е БОДИ М.

Кога имате чувство дека сакате целосно да се посветите на себе и своето здравје и убавина, изберете некој од нашите пакети за комплетна нега, ревитализација или релаксација.

Нашите специјални програми се дизајнирани посебно да ги задоволат потребите за нега и на женската и на машката популација.

Третмани за тело

Третмани за лице

Масажи

Депилација

Педикир

Маникир

Шминка

Ласерски третмани

Кавитација

LPG

Vacuslim

Cryolipolisa

Мадеро-терапија

Бразилска мадеро-терапија

RF на лице и тело

DS V line - колагенски конци

Guinot

Трипептиди

Микридермоабразија

Мезотерапија/мезопорација

Мадеро на лице

Кавијар третман

Јапонски третман

Green-peel третман

Farmona chem-peel

Ензимски пилинг

Dermamax

Plasma lift

Хемиски пилинг т50 т35

Хемиски PMP

Easy phutic

Hydra facial

Thalgo

Peel 2 glow

Hyalouron Etre Belle

Филери

Дијамантски третман

HI-FU