ТРЕТМАНИ ЛИЦЕ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Класичен третман на лице

 Биолошкиот третман, од

Прочитај повеќе

Радиофреквенција ( RF)

Најефективниот нехирушки

Прочитај повеќе

Радиофреквенција ( RF) во серија

 Најефективниот нехиру

Прочитај повеќе

Guinot хидратација

Доживејте го конечното по

Прочитај повеќе

Guinot хидратација во серија

 Доживејте го конечнот

Прочитај повеќе

Трипептиди

 Отклучете ја тајната н

Прочитај повеќе

Освежителна маска на лице

 Ревитализирајте ја ва

Прочитај повеќе

Освежителен третман на лице

 Доживејте го врвниот л

Прочитај повеќе

Микродермоабразија

 Трансформирајте ја ва

Прочитај повеќе

Микродермоабразија во серија

 Трансформирајте ја ва

Прочитај повеќе

Мезотерапија на лице

 Врвен третман за естет

Прочитај повеќе

Мезотерапија на лице во серија

  Врвен третман за есте

Прочитај повеќе

Мезопорација на лице

 Доживејте ја иднината

Прочитај повеќе

Мезопорација на лице во серија

 Доживејте ја иднината

Прочитај повеќе

Мадеро третман на лице

 Искусете ја древната у

Прочитај повеќе

Кавиар третман на лице

 Препуштете се на ужива

Прочитај повеќе

Јапонски третман на лице

 Започнете едно патува

Прочитај повеќе

Green – peel третман на лице

Револуционизирајте ја ва

Прочитај повеќе

Ензимски пилинг на лице

 Откријте ја трансформ

Прочитај повеќе

Дерма макс третман

 Не постои третман за л

Прочитај повеќе

Guinot–lift третман лице

Прочитај повеќе

Guinot–lift третман лице во серија

Прочитај повеќе

Плазма лифт третман лице

 Моментално затегнувањ

Прочитај повеќе

Плазма лифт третман лице и врат

  Моментално затегнува

Прочитај повеќе

Плазма лифт лице , врат и деколте

  Моментално затегнува

Прочитај повеќе

Плазма лифт лице и подбрадок

Прочитај повеќе

Плазма лифт околу очи

Прочитај повеќе

Колагенски конци на лице со плазма лифт

 Моќен третман кој силн

Прочитај повеќе

Колагенски конци на лице со плазма лифт во серија

 Моќен третман кој силн

Прочитај повеќе

Хемиски пилинг т50 т 35

 Хемискиот пилинг прет

Прочитај повеќе

Хемиски пилинг т50 т 35 во серија

 Хемискиот пилинг прет

Прочитај повеќе

Колагенски конци на лице и врат со плазма лифт

 Моќен третман кој силн

Прочитај повеќе

Колагенски конци на лице и врат со плазма лифт во серија

Моќен третман кој силно ј

Прочитај повеќе

Easy phutic хемиски

Прочитај повеќе

Easy phutic хемиски во серија (1/3)

Прочитај повеќе

Хемиски пилинг PRX 33

Прочитај повеќе

Хемискии пилинг изидрокси

Прочитај повеќе

Мезопорација + хемиски пилинг

Прочитај повеќе

Биомикрониделинг anti aging

Прочитај повеќе

Биомикрониделинг anti aging во серија

Прочитај повеќе

Биомикрониделинг revitalizing beauty

Прочитај повеќе

Биомикрониделинг revitalizing beauty во серија

Прочитај повеќе

Биомикрониделинг sot resurfacing repair

Прочитај повеќе

Биомикрониделинг sot resurfacing repair во серија

Прочитај повеќе

Guinot Hydrabrazion во серија

Прочитај повеќе

Guinot LIft Summum

  • 15 специфични масажн

Прочитај повеќе

Hidrafacial

 Се работи за неинвазив

Прочитај повеќе

Hidrafacial во серија

Прочитај повеќе

Hidrafacial со чистење

 Се работи за неинвазив

Прочитај повеќе

Talgo Piling Marin во серија

Прочитај повеќе

Третман со полжав

Прочитај повеќе

Освежувачки третман со длабока хидратација

Прочитај повеќе

Хијалуронски третман за лице

Прочитај повеќе

Хијалуронски филери

Прочитај повеќе

Дијамантски третман

Прочитај повеќе

Дијамантски третман+ гинот хидратација во серија

Прочитај повеќе

Микродермоабразија дијамантска + радиофреквенција

Прочитај повеќе

Микродермоабразија дијамантска со класичен третман

Прочитај повеќе

Растворлив хијалуронски филер на лицe

Прочитај повеќе

Растворлив хијалуронски филер на лице во серија

Прочитај повеќе

Растворлив хијалуронски филер на лице и врат

Прочитај повеќе

Растворлив хијалуронски филер на лице и врат во серија

Прочитај повеќе

Филер хијалурон + витаминска бомба

Прочитај повеќе

Филер за дубинска хидратација на кожа

Прочитај повеќе

Notox botox во серија

Прочитај повеќе

GUINOT ТРЕТМАН СО ЧИСТЕЊЕ НА ЛИЦЕ

Прочитај повеќе

Радиофреквенција со чистење на лице

Прочитај повеќе

Третмани за тело

Третмани за лице

Масажи

Депилација

Педикир

Маникир

Шминка

Ласерски третмани

Кавитација

LPG

Vacuslim

Cryolipolisa

Мадеро-терапија

Бразилска мадеро-терапија

RF на лице и тело

DS V line - колагенски конци

Guinot

Трипептиди

Микридермоабразија

Мезотерапија/мезопорација

Мадеро на лице

Кавијар третман

Јапонски третман

Green-peel третман

Farmona chem-peel

Ензимски пилинг

Dermamax

Plasma lift

Хемиски пилинг т50 т35

Хемиски PMP

Easy phutic

Hydra facial

Thalgo

Peel 2 glow

Hyalouron Etre Belle

Филери

Дијамантски третман

HI-FU