Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Тетоважа на усни

 Кажете збогум на секој

Прочитај повеќе

Тетоважа на усни само обликување

 Кажете збогум на секој

Прочитај повеќе

ТРЕТМАНИ ЛИЦЕ

Прочитај повеќе

ТРЕТМАНИ ТЕЛО

Прочитај повеќе

ДЕПИЛАЦИЈА

Прочитај повеќе

МАНИКИР И ПЕДИКИР

Прочитај повеќе

ЕСТЕТИКА НА ТРЕПКИ И ВЕЃИ

Прочитај повеќе

Бакембарди

Прочитај повеќе

Депилација лице

Прочитај повеќе

Депилација цели нозе и малку препони

Прочитај повеќе

Депилација пола нозе

Прочитај повеќе

Депилација пола нозе и препони

Прочитај повеќе

Депилација стомак

Прочитај повеќе

Депилација задник

Прочитај повеќе

Шекерна депилација брада

Прочитај повеќе

Шекерна депилација лице

 Најбитната предност е

Прочитај повеќе

Шекерна депилација раце

 Најбитната предност е

Прочитај повеќе

Шекерна депилација надусници

 Најбитната предност е

Прочитај повеќе

Шекерна депилација грб

 Најбитната предност е

Прочитај повеќе

Шекерна депилација гради , стомак

 Најбитната предност е

Прочитај повеќе

Шекерна депилација препони

 Најбитната предност е

Прочитај повеќе

Шекерна депилација нозе

 Најбитната предност е

Прочитај повеќе

Надградба (со типсови и лиени)

Прочитај повеќе

Гел на природни нокти / корекција гел-акрил

Прочитај повеќе

Гел на природни нокти / корекција гел-акрил со цртање

Прочитај повеќе

Траен лак со цртање

Прочитај повеќе

Траен лак со прав

Прочитај повеќе

Траен лак со прав со цртање

Прочитај повеќе

Маникир обичен

Прочитај повеќе

Кератински третман

Прочитај повеќе

Педикир со обичен лак

 Редовниот педикир дав

Прочитај повеќе

Педикир со траен лак

 Редовниот педикир дав

Прочитај повеќе

Медицински педикир

Прочитај повеќе

Сечење нокти на нозе

Прочитај повеќе

Медицинско средување на задебелени нокти

Прочитај повеќе

Педикир без нокти

 Редовниот педикир дав

Прочитај повеќе

Мадеро терапија

 Oваа масажа е стимулац

Прочитај повеќе

Бразилска мадеро терапија

 Бразилската мадеротер

Прочитај повеќе

Кавитација

Прочитај повеќе

LPG

Целулитот можете да го ра

Прочитај повеќе

Vacuslim

Vacuslim 48 е третман за слабее

Прочитај повеќе

Криолиполиза

Прочитај повеќе

Дермаролер на тело

Прочитај повеќе

Инарие

 Со овој третман се пос

Прочитај повеќе

Мезотерапија / мезопорација

Прочитај повеќе

Електростимулација

Прочитај повеќе

Вакум на тело

Прочитај повеќе

Антицелулитна рачна

Прочитај повеќе

Подигнување на задник и гради со вакум

Прочитај повеќе

Лимфна дренажа

Прочитај повеќе

Релаксирачка масажа 60мин

Прочитај повеќе

Релаксирачка масажа 30мин

Прочитај повеќе

Спортска масажа 60мин

Прочитај повеќе

Спортска масажа 30мин

Прочитај повеќе

Масажа со вулкански камења 60мин

Прочитај повеќе

Масажа со вулкански камења 30мин

Прочитај повеќе

Медицинска масажа 60мин

Прочитај повеќе

Медицинска масажа 30мин

Прочитај повеќе

Чоколадна масажа

Прочитај повеќе

Масажа со бамбусови прачки

Прочитај повеќе

Масажа со вендузи

Прочитај повеќе

Пилинг на грб со масажа

Прочитај повеќе

Пилинг на нозе со масажа

Прочитај повеќе

Пилинг на раце со масажа

Прочитај повеќе

Пилинг на цело тело со масажа

Прочитај повеќе

Масажа мед и млеко

Прочитај повеќе

Масажа со зелен чај

Прочитај повеќе

Ласер препони

Прочитај повеќе

Ласер надусници

Прочитај повеќе

Брада и подбрадок

Прочитај повеќе

Бакембарди

Прочитај повеќе

Ласер задник

Прочитај повеќе

Класичен третман на лице

 Биолошкиот третман, од

Прочитај повеќе

Радиофреквенција ( RF)

Најефективниот нехирушки

Прочитај повеќе

Радиофреквенција ( RF) во серија

 Најефективниот нехиру

Прочитај повеќе

Guinot хидратација

Доживејте го конечното по

Прочитај повеќе

Guinot хидратација во серија

 Доживејте го конечнот

Прочитај повеќе

Трипептиди

 Отклучете ја тајната н

Прочитај повеќе

Освежителна маска на лице

 Ревитализирајте ја ва

Прочитај повеќе

Освежителен третман на лице

 Доживејте го врвниот л

Прочитај повеќе

Микродермоабразија

 Трансформирајте ја ва

Прочитај повеќе

Микродермоабразија во серија

 Трансформирајте ја ва

Прочитај повеќе

Мезотерапија на лице

 Врвен третман за естет

Прочитај повеќе

Мезотерапија на лице во серија

  Врвен третман за есте

Прочитај повеќе

Мезопорација на лице

 Доживејте ја иднината

Прочитај повеќе

Мезопорација на лице во серија

 Доживејте ја иднината

Прочитај повеќе

Мадеро третман на лице

 Искусете ја древната у

Прочитај повеќе

Кавиар третман на лице

 Препуштете се на ужива

Прочитај повеќе

Јапонски третман на лице

 Започнете едно патува

Прочитај повеќе

Green – peel третман на лице

Револуционизирајте ја ва

Прочитај повеќе

Ензимски пилинг на лице

 Откријте ја трансформ

Прочитај повеќе

Дерма макс третман

 Не постои третман за л

Прочитај повеќе

Guinot–lift третман лице

Прочитај повеќе

Guinot–lift третман лице во серија

Прочитај повеќе

Плазма лифт третман лице

 Моментално затегнувањ

Прочитај повеќе

Плазма лифт третман лице и врат

  Моментално затегнува

Прочитај повеќе

Плазма лифт лице , врат и деколте

  Моментално затегнува

Прочитај повеќе

Плазма лифт лице и подбрадок

Прочитај повеќе

Плазма лифт околу очи

Прочитај повеќе

Колагенски конци на лице со плазма лифт

 Моќен третман кој силн

Прочитај повеќе

Колагенски конци на лице со плазма лифт во серија

 Моќен третман кој силн

Прочитај повеќе

Хемиски пилинг т50 т 35

 Хемискиот пилинг прет

Прочитај повеќе

Хемиски пилинг т50 т 35 во серија

 Хемискиот пилинг прет

Прочитај повеќе

Колагенски конци на лице и врат со плазма лифт

 Моќен третман кој силн

Прочитај повеќе

Колагенски конци на лице и врат со плазма лифт во серија

Моќен третман кој силно ј

Прочитај повеќе

Easy phutic хемиски

Прочитај повеќе

Easy phutic хемиски во серија (1/3)

Прочитај повеќе

Хемиски пилинг PRX 33

Прочитај повеќе

Хемискии пилинг изидрокси

Прочитај повеќе

Мезопорација + хемиски пилинг

Прочитај повеќе

Биомикрониделинг anti aging

Прочитај повеќе

Биомикрониделинг anti aging во серија

Прочитај повеќе

Биомикрониделинг revitalizing beauty

Прочитај повеќе

Биомикрониделинг revitalizing beauty во серија

Прочитај повеќе

Биомикрониделинг sot resurfacing repair

Прочитај повеќе

Биомикрониделинг sot resurfacing repair во серија

Прочитај повеќе

Guinot Hydrabrazion во серија

Прочитај повеќе

Guinot LIft Summum

  • 15 специфични масажн

Прочитај повеќе

Hidrafacial

 Се работи за неинвазив

Прочитај повеќе

Hidrafacial во серија

Прочитај повеќе

Hidrafacial со чистење

 Се работи за неинвазив

Прочитај повеќе

Talgo Piling Marin во серија

Прочитај повеќе

Третман со полжав

Прочитај повеќе

Освежувачки третман со длабока хидратација

Прочитај повеќе

Хијалуронски третман за лице

Прочитај повеќе

Хијалуронски филери

Прочитај повеќе

Дијамантски третман

Прочитај повеќе

Дијамантски третман+ гинот хидратација во серија

Прочитај повеќе

Микродермоабразија дијамантска + радиофреквенција

Прочитај повеќе

Микродермоабразија дијамантска со класичен третман

Прочитај повеќе

Растворлив хијалуронски филер на лицe

Прочитај повеќе

Растворлив хијалуронски филер на лице во серија

Прочитај повеќе

Растворлив хијалуронски филер на лице и врат

Прочитај повеќе

Растворлив хијалуронски филер на лице и врат во серија

Прочитај повеќе

Филер хијалурон + витаминска бомба

Прочитај повеќе

Филер за дубинска хидратација на кожа

Прочитај повеќе

Notox botox во серија

Прочитај повеќе

GUINOT ТРЕТМАН СО ЧИСТЕЊЕ НА ЛИЦЕ

Прочитај повеќе

Радиофреквенција со чистење на лице

Прочитај повеќе

Hi-FU третман на лице и подбрадок

 При третманот со (Hifu ) с

Прочитај повеќе

HI-FU третман на лице, врат и подбрадок

  При третманот со (Hifu )

Прочитај повеќе

HI-FU третман на подбрадок

  При третманот со (Hifu )

Прочитај повеќе

HI-FU третман на врат и деколте

  При третманот со (Hifu )

Прочитај повеќе

HI-FU третман на врат и подбрадок

  При третманот со (Hifu )

Прочитај повеќе

HI-FU третман на тело

Прочитај повеќе

HI-FU третман на подбрадок,врат и деколте

  При третманот со (Hifu )

Прочитај повеќе

Тетоважа на веѓи

 Убави веѓи е нешто што

Прочитај повеќе

Ламинирани веѓи

Прочитај повеќе

Свилени трепки

 Едно од главните нешта

Прочитај повеќе

Трепка по трепка

Прочитај повеќе

Руски волумен

Прочитај повеќе

Lash lift трепки

Прочитај повеќе

Третмани за тело

Третмани за лице

Масажи

Депилација

Педикир

Маникир

Шминка

Ласерски третмани

Кавитација

LPG

Vacuslim

Cryolipolisa

Мадеро-терапија

Бразилска мадеро-терапија

RF на лице и тело

DS V line - колагенски конци

Guinot

Трипептиди

Микридермоабразија

Мезотерапија/мезопорација

Мадеро на лице

Кавијар третман

Јапонски третман

Green-peel третман

Farmona chem-peel

Ензимски пилинг

Dermamax

Plasma lift

Хемиски пилинг т50 т35

Хемиски PMP

Easy phutic

Hydra facial

Thalgo

Peel 2 glow

Hyalouron Etre Belle

Филери

Дијамантски третман

HI-FU