Рекламации

Откако курирот ќе Ви го достави производот, проверете го за евентуални општетувања. Доколку воочите било каков проблем со производот, Ве молиме конкактирајте не во рок од 24 часа од моментот на примање на нарачката, на телефонскиот број +389 47 242 298 или испратете ни маил на body-m@live.com, во кој ке ги наведете Вашите лични податоци и причината поради која го рекламирате производот. Рекламацијата ќе биде валидна во рок од 24 часа од времето на доставување на нарачката. По истекот на 24 часа од приемот на производот, рекламацијата нема да биде земена во обзир. Нашите оператори ќе ве известат за понатамошната постапка, во најкраток можен рок и ќе биде испратен курир за подигнување на пратката.Нагласуваме дека пред испраќање на секој производ, се врши детална инспекција во однос на физички оштетувања на очилата, и истата се документира писмено и фотографски.


Маслинко во рок од 7 дена од приемот на рекламацијата, е должен да одговори по писмен или електронски пат. Доколку жалбата е одобрена, средствата ќе бидат рефундирани по претходно дефиниран начин, а во случај рекламацијата да не биде одобрена, и да биде отфрлена како неоснована, производот ќе биде вратен на куувачот. Доколку купувачот не го подигне својот производ во рок од 30 дена, производот ќе биде вратен кај продавачот, кој нема да има обврска да ги рефундира средствата

Третмани за тело

Третмани за лице

Масажи

Депилација

Педикир

Маникир

Шминка

Ласерски третмани

Кавитација

LPG

Vacuslim

Cryolipolisa

Мадеро-терапија

Бразилска мадеро-терапија

RF на лице и тело

DS V line - колагенски конци

Guinot

Трипептиди

Микридермоабразија

Мезотерапија/мезопорација

Мадеро на лице

Кавијар третман

Јапонски третман

Green-peel третман

Farmona chem-peel

Ензимски пилинг

Dermamax

Plasma lift

Хемиски пилинг т50 т35

Хемиски PMP

Easy phutic

Hydra facial

Thalgo

Peel 2 glow

Hyalouron Etre Belle

Филери

Дијамантски третман

HI-FU