ТРЕТМАНИ ТЕЛО

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Мадеро терапија

 Oваа масажа е стимулац

Прочитај повеќе

Бразилска мадеро терапија

 Бразилската мадеротер

Прочитај повеќе

Кавитација

Прочитај повеќе

LPG

Целулитот можете да го ра

Прочитај повеќе

Vacuslim

Vacuslim 48 е третман за слабее

Прочитај повеќе

Криолиполиза

Прочитај повеќе

Дермаролер на тело

Прочитај повеќе

Инарие

 Со овој третман се пос

Прочитај повеќе

Мезотерапија / мезопорација

Прочитај повеќе

Електростимулација

Прочитај повеќе

Вакум на тело

Прочитај повеќе

Антицелулитна рачна

Прочитај повеќе

Подигнување на задник и гради со вакум

Прочитај повеќе

Лимфна дренажа

Прочитај повеќе

Релаксирачка масажа 60мин

Прочитај повеќе

Релаксирачка масажа 30мин

Прочитај повеќе

Спортска масажа 60мин

Прочитај повеќе

Спортска масажа 30мин

Прочитај повеќе

Масажа со вулкански камења 60мин

Прочитај повеќе

Масажа со вулкански камења 30мин

Прочитај повеќе

Медицинска масажа 60мин

Прочитај повеќе

Медицинска масажа 30мин

Прочитај повеќе

Чоколадна масажа

Прочитај повеќе

Масажа со бамбусови прачки

Прочитај повеќе

Масажа со вендузи

Прочитај повеќе

Пилинг на грб со масажа

Прочитај повеќе

Пилинг на нозе со масажа

Прочитај повеќе

Пилинг на раце со масажа

Прочитај повеќе

Пилинг на цело тело со масажа

Прочитај повеќе

Масажа мед и млеко

Прочитај повеќе

Масажа со зелен чај

Прочитај повеќе

Третмани за тело

Третмани за лице

Масажи

Депилација

Педикир

Маникир

Шминка

Ласерски третмани

Кавитација

LPG

Vacuslim

Cryolipolisa

Мадеро-терапија

Бразилска мадеро-терапија

RF на лице и тело

DS V line - колагенски конци

Guinot

Трипептиди

Микридермоабразија

Мезотерапија/мезопорација

Мадеро на лице

Кавијар третман

Јапонски третман

Green-peel третман

Farmona chem-peel

Ензимски пилинг

Dermamax

Plasma lift

Хемиски пилинг т50 т35

Хемиски PMP

Easy phutic

Hydra facial

Thalgo

Peel 2 glow

Hyalouron Etre Belle

Филери

Дијамантски третман

HI-FU