Мадеро терапија

350 ден

Oпис на производот:

 Oваа масажа е стимулација на лимфниот систем, а пак лимфниот систем е одговорен за елиминирање на токсините од нашето тело. Потоа, поради лошите навики на живеење, лошата исхрана и недоволното движење, лимфниот систем станува застоен, токсините остануваат заробени и тој неправилно ја работи својата работа.

Времетраење:
30 минути

Третмани за тело

Третмани за лице

Масажи

Депилација

Педикир

Маникир

Шминка

Ласерски третмани

Кавитација

LPG

Vacuslim

Cryolipolisa

Мадеро-терапија

Бразилска мадеро-терапија

RF на лице и тело

DS V line - колагенски конци

Guinot

Трипептиди

Микридермоабразија

Мезотерапија/мезопорација

Мадеро на лице

Кавијар третман

Јапонски третман

Green-peel третман

Farmona chem-peel

Ензимски пилинг

Dermamax

Plasma lift

Хемиски пилинг т50 т35

Хемиски PMP

Easy phutic

Hydra facial

Thalgo

Peel 2 glow

Hyalouron Etre Belle

Филери

Дијамантски третман

HI-FU