Политика на приватност

Податоците кои ни се потребни за да можеме да ја процесираме Вашата нарачка, се Вашите име и презиме, адреса за достава, емеил адреса и телефонски број. Освен за доставување на Вашиот производ, овие податоци ни се потребни и за да бидеме во можнот да Ве известиме за моменталниот статус на Вашата нарачка.Нашата компанија максимално се залага за зачувување на приватноста на споменатите податоци, и пристап кон нив имаат нашите вработени кои обврзани да ја запазат нивната доверливост, податоците ќе ги користат само, и единствено за извршување на нивните обврски во поглед на доставата.


Кон оваа цел дополнително придонесуваме со опцијата за купување без претходна регистрација кон нашата страница.


Клиентите кои веќе се регистририрале на нашата страница, можат во секое време да се одјават од нашата mailing листа.


Во обид нашата понуда на производи на највисоко ниво и истовремено да биде соодветна и посебна за секој купувач, ние анализираме и обработуваме податоци во однос на производите кои Вие ги пребарувате на нашиот сајт.

Третмани за тело

Третмани за лице

Масажи

Депилација

Педикир

Маникир

Шминка

Ласерски третмани

Кавитација

LPG

Vacuslim

Cryolipolisa

Мадеро-терапија

Бразилска мадеро-терапија

RF на лице и тело

DS V line - колагенски конци

Guinot

Трипептиди

Микридермоабразија

Мезотерапија/мезопорација

Мадеро на лице

Кавијар третман

Јапонски третман

Green-peel третман

Farmona chem-peel

Ензимски пилинг

Dermamax

Plasma lift

Хемиски пилинг т50 т35

Хемиски PMP

Easy phutic

Hydra facial

Thalgo

Peel 2 glow

Hyalouron Etre Belle

Филери

Дијамантски третман

HI-FU