Бразилска мадеро терапија

500 ден

Oпис на производот:

 Бразилската мадеротерапија не е иста со класичната мадеротерапија. Третманите даваат до 6 пати побрзи резултати во споредба со класичните. За разлика од класичната мадеротерапија, кај бразилската терапија начинот на работа е сосема поинаков и за време на масажата делуваме во длабоките слоеви на ткивото и ги активираме клетките внатре. Бразилската мадеротерапија се прави со дрвени чаши. После секој третман, се забележува голема промена во целата област што ја третираме. Ги намалува масните наслаги околу половината, го елиминира вишокот од бутовите, ја стеснува половината, ги дефинира рацете и нозете, ги обликува бутовите и стомакот и прераспределува маснотии на задникот. Со оваа мадеротерапија можете да го обликувате вашето тело и да добиете бразилски задник.

Времетраење:
45 минути

Третмани за тело

Третмани за лице

Масажи

Депилација

Педикир

Маникир

Шминка

Ласерски третмани

Кавитација

LPG

Vacuslim

Cryolipolisa

Мадеро-терапија

Бразилска мадеро-терапија

RF на лице и тело

DS V line - колагенски конци

Guinot

Трипептиди

Микридермоабразија

Мезотерапија/мезопорација

Мадеро на лице

Кавијар третман

Јапонски третман

Green-peel третман

Farmona chem-peel

Ензимски пилинг

Dermamax

Plasma lift

Хемиски пилинг т50 т35

Хемиски PMP

Easy phutic

Hydra facial

Thalgo

Peel 2 glow

Hyalouron Etre Belle

Филери

Дијамантски третман

HI-FU