Инарие

700 ден

Oпис на производот:

 Со овој третман се постигнува силна лимфна дренажа, се елиминира целулитот и масните наслаги на многу брз и ефективен начин, се прави фантастичен лифтинг на кожата која видливо се зацврстува и затегнува, се дефинира фигурата, се прави ремоделирање на несразмерните регии, едноставно се ваја телото, како кога вајарот прави совршена скулптура. И тоа на деловите кои се најважни за естетски изглед на клиентот, а тоа се струкот, стомачната регија, надлактиците, таканаречените јавачки пантолони, а се прави подигнување на задната регија.

Времетраење:
30 минути

Третмани за тело

Третмани за лице

Масажи

Депилација

Педикир

Маникир

Шминка

Ласерски третмани

Кавитација

LPG

Vacuslim

Cryolipolisa

Мадеро-терапија

Бразилска мадеро-терапија

RF на лице и тело

DS V line - колагенски конци

Guinot

Трипептиди

Микридермоабразија

Мезотерапија/мезопорација

Мадеро на лице

Кавијар третман

Јапонски третман

Green-peel третман

Farmona chem-peel

Ензимски пилинг

Dermamax

Plasma lift

Хемиски пилинг т50 т35

Хемиски PMP

Easy phutic

Hydra facial

Thalgo

Peel 2 glow

Hyalouron Etre Belle

Филери

Дијамантски третман

HI-FU