LPG

800 ден

Oпис на производот:

Целулитот можете да го разберете како метастази кои од ден на ден се шири, пушта подлабоки корени и потребно е што поскоро да се елиминира. Ова дава брз ефект сo очигледнa и долгорочна ефикасност на слабеење нa телото, контурирање и обликување, намалување нa целулитот, затегање на кожата.

Времетраење:
30 минути

Третмани за тело

Третмани за лице

Масажи

Депилација

Педикир

Маникир

Шминка

Ласерски третмани

Кавитација

LPG

Vacuslim

Cryolipolisa

Мадеро-терапија

Бразилска мадеро-терапија

RF на лице и тело

DS V line - колагенски конци

Guinot

Трипептиди

Микридермоабразија

Мезотерапија/мезопорација

Мадеро на лице

Кавијар третман

Јапонски третман

Green-peel третман

Farmona chem-peel

Ензимски пилинг

Dermamax

Plasma lift

Хемиски пилинг т50 т35

Хемиски PMP

Easy phutic

Hydra facial

Thalgo

Peel 2 glow

Hyalouron Etre Belle

Филери

Дијамантски третман

HI-FU