Шекерна депилација нозе

950 ден

Oпис на производот:

 Најбитната предност е многу фундаментална: со напредната техника и Шеќерната паста влакната се вадат во нивна природна насока на растење и тоа додека влакната сѐ уште се во раната фаза на растење со што се елиминира кинење, непотребна неудобност, иритација и појава на подраснати влакна, а во исто време одстранувајки ги мртвите клетки на кожата.

Времетраење:
45 минути

Третмани за тело

Третмани за лице

Масажи

Депилација

Педикир

Маникир

Шминка

Ласерски третмани

Кавитација

LPG

Vacuslim

Cryolipolisa

Мадеро-терапија

Бразилска мадеро-терапија

RF на лице и тело

DS V line - колагенски конци

Guinot

Трипептиди

Микридермоабразија

Мезотерапија/мезопорација

Мадеро на лице

Кавијар третман

Јапонски третман

Green-peel третман

Farmona chem-peel

Ензимски пилинг

Dermamax

Plasma lift

Хемиски пилинг т50 т35

Хемиски PMP

Easy phutic

Hydra facial

Thalgo

Peel 2 glow

Hyalouron Etre Belle

Филери

Дијамантски третман

HI-FU