1 / 1

BODY M

Локација каде што се негува убавината.

Најпрестижните светски методи на подмладување на едно место.

Скоро две децении со Вас во негување на класичната убавина.

Тоа е БОДИ М.

BodyM

Нашите услуги

Тетоважа на усни

 Кажете збогум на секој

Прочитај повеќе

Тетоважа на усни само обликување

 Кажете збогум на секој

Прочитај повеќе

ТРЕТМАНИ ЛИЦЕ

Прочитај повеќе

ТРЕТМАНИ ТЕЛО

Прочитај повеќе

ДЕПИЛАЦИЈА

Прочитај повеќе

МАНИКИР И ПЕДИКИР

Прочитај повеќе

ЕСТЕТИКА НА ТРЕПКИ И ВЕЃИ

Прочитај повеќе