1 / 1

BODY M

Локација каде што се негува убавината. Најпрестижните светски методи на подмладување на едно место. Скоро две децении со Вас во негување на класичната убавина. Тоа е БОДИ М.
BodyM

Our Services

Тетоважа на уста

Read more

Тетоважа на уста само обликување

Read more

ТРЕТМАНИ ЛИЦЕ

Read more

ТРЕТМАНИ ТЕЛО

Read more

ДЕПИЛАЦИЈА

Read more

ЛАСЕР

Read more

МАНИКИР И ПЕДИКИР

Read more

ЕСТЕТИКА НА ТРЕПКИ И ВЕЃИ

Read more

MAKE UP

Read more